Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på gallerilister.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Rammefabrikken Rødovre ApS. Til forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos gallerilister.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos gallerilister.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra gallerilister.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes

www.gallerilister.dk
Rammefabrikken Rødovre ApS
Mose Alle 7A
2610 Rødovre
CVR: 38742426

Telefon: 3670 7533
Mail: info@ramme-fabrikken.dk

Guide til køb (trin-for-trin)

 1. Find den ønskede vare.
 2. Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet “Tilføj til kurv”.
 3. Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.
 4. Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boxen med antal. ‘Opdater kurv’, hvis du vil se prisen efter ændringerne.
 5. Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder “Gå til kassen”.
 6. På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.
 7. Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse. Klik “Forsæt”.
 8. Bekræft ordre – opsamling af bestilling og en data du har indtastet.
 9. Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på “Afslut køb”. Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.
 10. Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger.
 11. Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

Priser og Valuta
Alle priser på gallerilister.dk er i DKK og inkl. 25 % moms, men eksklusiv gebyrer og leveringsomkostninger, når der betales med et kreditkort udstedt i Danmark. Priserne vises altid i Danske Kroner, når web-shoppen vises på dansk. Priserne vises altid i Danske Kroner, når webshoppen vises på engelsk. Ved betaling med kreditkort kan der blive pålagt et gebyr, hvilket er Rammefabrikken Rødovre ApS uvedkommende. Levering af varer uden for EU er ekskl. dansk moms. Der kan dog komme told/moms fra modtagerlandet, hvilket Rammefabrikken Rødovre ApS ikke er ansvarlig for. Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl, prisændringer og udsolgte eller udgåede varer.

Betaling
Vi hæver først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen elektronisk når ordren afsendes. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med kortindløseren. Der kan betales med Visa, Mastercard og gennem Paypal.

Lager
Hvis du bestiller en vare som er udsolgt, vil du hurtigst muligt blive informeret herom.

Levering af varer
Vi sørger for levering i DK - hovedsagligt med Post Nord eller GLS (med mindre andet angives). Forventet leveringstid er 4-5 dage. Rettidig levering forudsætter dog at Post Nord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Post Nords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97 % for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord eller andre fragt virksomheder. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.

Leveringsomkostninger
Til de salgsprisen skal tillægges leveringsomkostninger. Leveringsomkostningerne fremgår når du bestiller varen, og inden handlen er endelig.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde og dermed at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage, hvis du handler inden for EU.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du modtager varen.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved brev eller e-mail). Du kan evt. benytte den standardfortrydelsesformular, der fremgår af bilag 3 i forbrugeraftaleloven www.retsinformation.dk, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du returnerer varerne eller afleverer dem til Rammefabrikken Rødovre ApS uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Reklamationsret
Efter købeloven har du 2 års reklamationsret. Såfremt du mod forventning konstaterer en mangel, skal du dog altid reklamere inden rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen. Reklamationer kan ske på e-mail info@ramme-fabrikken.dk.

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe mangler, dvs. vi forbeholder os retten til at erstatte varen med en ny og ubeskadiget vare. I så fald afholder vi alle leveringsomkostninger.

Når du handler med os gælder dansk rets almindelige regler i øvrigt, dvs. bl.a. købeloven og forbrugeraftaleloven.

Er du utilfreds kan du klage vil Center for Klageløsning.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

www.gallerilister.dk
Rammefabrikken Rødovre ApS
Mose Alle 7A
2610 Rødovre
CVR: 38742426

Telefon: 3670 7533
Mail: info@ramme-fabrikken.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Gallerilister.dk yder reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Gallerilister.dk indenfor rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder gallerilister.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel til det kort man har betalt med, og pengene overføres direkte til din konto. Porto refunderes ikke.

Værneting
Tvister med erhvervsdrivende behandles ved Københavns Byret.